SPIRE S/V

Tako na cesti, kot med vrstami v nasadih traktorji SPIRE S/V spreminjajo način dela z izjemnimi karakteristikami, značilnimi za ta razred traktorjev, kot je na primer neodvisno prednje vzmetenje, kar povečuje stabilnost in varnost na vseh terenih. Zaradi izjemno kompaktnih dimenzij se odlično obnesejo v najožjih razmakih med vrstami vinogradov in sadovnjakov.

Poganjajo jih prilagodljivi FARMotion Stage III B motorji z impresivnim navorom, možnostjo elektronskega krmiljenja ECR ter tremi ali štirimi cilindri. Menjalnik ponuja poleg mehanske izvedbe tudi Powershift (tretjinke), ki pri nenadnih obremenitvah omogočajo idealno hitrost in gospodarno delovanje. Na voljo sta LS (mehanski) in GS (elektrohidravlični) inverter, Stop & Go funkcija vožnje, PTO s tremi  ali štirimi hitrostmi. Enojna ali dvojna hidravlična črpalka omogoča bistveno moč pri delu z raznimi priključki.

Kratka medosna razdalja in posebna konfiguracija sprednjega nosilca omogočata kot volana do 60°, vetrobransko steklo in velika okna pa dajejo izredno vidljivost.

Traktorji, ki nudijo izjemno agilnost in vsestranskost.

TEHNIČNI PODATKI