ORION L80/K105

Traktorji Orion L80/K105 z novima motorjema, za doseganje najstrožjih evropskih standardov pri nadzoru emisij. Motorja razvijeta 75 KM in 98 KM.

Reverzibilni traktorji Orion AR/RS/MT so specializirani traktorji. Orion AR je namenjen za uporabo v izredno ozkih vrstah nasadov, vinogradov, sadovnjakov, v rastlinjakih. Primerni so tudi za izvajanje vseh vzdrževalnih del okolja, tako poleti kot pozimi. Orion RS so isto namenjeni za uporabo v vinogradništvu, sadjarstvu, vendar so zaradi prednjih krmilnih koles, stabilnejši pri premagovanju strmin. ORION MT pa so izključno namenjeni za spravilo sena na strmih pobočjih. Imajo serijsko vgrajeno plavajočo hidravliko.

Reverzibilen položaj vožnje, ki je v standardni opremi, omogoča praktično in racionalno delovanje tako z zadnjimi kot tudi s sprednjimi priključki.

Odlikujejo jih številne prednosti; diskasta sklopka v olju, ki zagotavlja daljšo življensko dobo, sredinski nagib do 15°, ki zagotavlja stabilnost in stalno vlečno silo na zelo razgibani podlagi, hidravlični sistem z neodvisno dvojno črpalko in visokim pretokom olja, zavore v oljni kopeli, posamične na vsakem kolesu, možnost izklopa prednjega pogona, ter izredno nizko težišče traktorja.

TEHNIČNI PODATKI