SPIRE

Eno stvar so skozi vsa ta leta spoznali pri Lamborghiniju, iz traktorjev je treba dobiti vso učinkovitost, kar se je da.

Celotna linija SPIRE je navdihnjena z lahkotnostjo, da kar najbolj prepreči zbitost zemlje in zagotovi okretnost, ki jo potrebujete pri delu. Traktorji so vsestranski, z nizkim razmerjem teža/moč, primerni za katerokoli delo, od priprave tal, do premikanja in shranjevanja pridelkov.

Družina traktorjev vam ponuja paleto možnosti pri izbiri motorjev in menjalnikov. Poganjajo jih FARMotion Stage III motorji s 3 ali 4 cilindri, Common Rail sistemom vbrizga in turbo polnilcem. Izbirate lahko med mehanskim ali Powershift (tretjinke) menjalnikom. Opremljeni so s PTO z do tremi hitrostmi, učinkovitim hidravličnim sistemom s hidravličnima črpalkama z različnima pretokoma ter mehanskim (LS) ali elektrohidravličnim (GS) inverterjem, kar omogoča, da se traktorji SPIRE posebej izkažejo pri oskrbi in negi rastlin, medtem, ko zavorni sistem na vseh štirih kolesih zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti.

TEHNIČNI PODATKI